dissabte, 7 de juny del 2008

Dra. Montserrat Bonet: Premi a l'Excel·lència professional

La Dra. Montserrat Bonet i Agustí moments després de rebre el Premi a l'Excel·lència Professional en l'apartat d'Humanitats.

Ahir vespre, al fantàstic Palau de Fires i Congressos de Tarragona, i després de passar tot el dia participant, com a delegat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, al II Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya, va tenir lloc el lliurament dels Premis a l'Excel·lència professional.
Dintre de l'apartat d'Humanitats va ser premiada la Dra. Montserrat Bonet i Agustí, otorrinolaringòloga i foniatra de prestigi que alterna la seva feina amb l'ensenyament a la Universitat de Barcelona i la direcció de cant coral. La seva afecció per la música està ben assentada en la seva mateixa genètica. No en va és neta de l'exímia soprano, de grat record, Conxita Badia.
Va col·laborar amb el Servei Mèdic del Liceu, quan jo n'era el responsable, fent una xerrada als membres del Cor sobre higiene de la veu. Després va escriure l'important capítol de Fisiologia del Cant dintre del llibre Medicina del Cant.
La Dra. Bonet és un referent imprescindible de la foniatria a Barcelona. Moltes felicitats!