dissabte, 2 de juny del 2007

Natalie Dessay - Hamlet. Escena de la locura, en dos partes.


Primera parte

Segunda parte

A la espera de la ópera Manon, de Jules Massenet, que se presentará en el Liceu durante este mes de junio, les invito a ver y escuchar a la que será su protagonista, la gran Natalie Dessay, aquí en el rol de Ophélie de la ópera Hamlet de Ambroise Thomas. No se pierdan esta gran interpretación. Los que tuvimos el privilegio de verla en directo en el Liceu en esta misma ópera no lo podremos olvidar jamás. Que lo disfruten.
Ah, y no olviden que no deben perder la ocasión de poder verla en directo como sea. Piensen que a lo largo de la historia de la ópera, muy pocas veces aparecen artistas de la talla de Natalie Dessay.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'encanta l'escena de la bogeria d'aquest Hamlet. Tinc el DVD de la Dessay al Liceu, i és indescriptible determinar amb paraules la seva magnifica interpretació. No obstant, si la versió del Liceu és excel·lent, la presentada en aquest video és inmillorable (sobretot pel sobreagut del final).
M'encantaria poder-la veure en directe; tot i que m'han comentat que ha perdut part dels aguts...malgrat tot, penso que un cantant d'òpera no només són aguts. I aquesta dona és tota una artista.



PD:Felicitats pel blog.