dissabte, 13 de març del 2010

"Il faut partir" La fille du régiment. Patrizia Ciofi



Otra ilustración, ahora con Patrizia Ciofi en la sentida aria "Il faut partir" de La fille du régiment de G. Donizetti, aquí en otra producción pero con el mismo calor interpretativo. Génova 2007.

3 comentaris:

Fátima ha dit...

No es lo mismo que un directo, pero la verdad es que suena increíble.

Gracias!

Eastriver ha dit...

Em va agradar molt també la de la segona funció, aquesta cantant que es diu Nino Machaidze, realment molt notable. I la Ciofi molt bona sempre.

metmproduccions ha dit...

Vaig assistir a la retransmissió de la Fille du Régiment al Teatre Municipal de Girona.
El públic aplaudia, i es reprimia ja que no ens podien sentir els intèrprets. Tot i no compartir el mateix espai ni les vibracions musicals en directe, va ser molt espectacular ja que a la pantalla podíem veure primers plans dels cantants que mai en el teatre havia pogut gaudir abans. Des d'un tercer, quart o cinquè pis, que és on normalment he anat jo en el Teatre del Liceu, no es pot percebre el rostre, la tècnica, l'expressió,etc.
Molt bonica la veu de Florez; una veu que enamora. I la Ciofi, és veritat que ho dóna tot a l'escenari, és una lleugera amb facilitat d'aguts i una exprissivitat genial; però en el centre de la veu i al llarg de `'òpera la veu fa patir de cansament: molts diàlegs, moltes acrobàcies físiques i sobretot molt de geni encarnant el personatge de la jove Marie.
Bravo pel muntatge.
Maite Mer