dimarts, 7 d’octubre del 2008

Pourquoi me réveiller... - Charles CastronovoAquesta nit us poso aquest vídeo de la conegudíssima ària del Werther de J. Massenet, cantada de manera sorprenent bé pel jove tenor Charles Castronovo. Nova revelació del món tenorívol que no coneixia i del qui vaig tenir notícia l'altre dia al Liceu. Sens dubte una veu bella de tenor líric molt ben col·locada, que canta, fraseja i diu. Un cantant d'aquells que ja fa tronar i ploure (en el bon sentit de les paraules).

6 comentaris:

Paulo ha dit...

Obrigado, Josep. Não conhecia este cantor, que nos deixa tão bem impressionados.

Josep Rumbau i Serra ha dit...

Hola Paulo, bona nit.
Celebro que t'agradi aquest tenor. Ha estat un descobriment inesperat per la qualitat que destil·la. Ja tinc ganes de veure'l en persona al Liceu.

Paulo ha dit...

Al Liceu? Quan?

Bona nit.

Josep Rumbau i Serra ha dit...

No ho sé, però espero que no sigui massa tard.

Anònim ha dit...

Amics está clar que estem davant d'un gran tenor que un amic meu acaba de veure en directe a Washington cantant Les Pecheurs de perles obtenint un èxit esclatant.Esperem doncs que la direcció del Liceu el tingui en compte per exemple per alguna funció de Faust que han de cantar:Fleming,Dessay,Beczala i Schrott.No estaria gens malament afagiri el nom de Charles Castronovo(New York City 1975).

Josep Rumbau i Serra ha dit...

Que Déu (i en Matabosch) t'escoltin!