diumenge, 2 de novembre del 2008

Anne Schwanewilms-Elsa-Lohengrin (act 1)












Pel dijous 28 de maig tenim programat al Liceu un recital de lieder de la soprano lírica Anne Schwanewilms acompanyada al piano per Manuel Lange. Com que no conec ni he sentit a parlar d'aquesta senyora, he anat a investigar al YouTube i he trobat una interessant entrada de la cantant alemanya. Es tracta d'un fragment del primer acte del Lohengrin de R. Wagner interpretat en una recent producció a Amsterdam, el febrer de 2008. Veu lírica de qualitat i bellesa, bona tècnica, musicalitat i bon gust.
En el recital del Liceu estan programades cançons de Claude Debussy, Hugo Wolf i Richard Strauss. Ja ho veurem , però sembla que podrà estar molt bé.

1 comentari:

Vianant ha dit...

Jo la vaig sentir l'abril passat a Dresden com a Desdemona. La veu és maca, adequada per cantar rols de lírica plena i ben projectada, sobretot a la zona central. D'altra banda, l'estil italià és francament deficient i la dicció en alguns moments és per arrancar a córrer. En qualsevol cas, estic segur que en el repertori alemany pot ser una cantant excel·lent, tot i que tampoc crec que tingui la personalitat sufucient com per ser una gran figura. Ho veurem el 28 de maig.