dimecres, 15 de juliol del 2009

Esperando Turandot



Dentro de pocos días se ofrecerá en el Liceu la misma producción de Turandot, con la dirección escénica de Nuria Espert, que se ofreció en la inauguración de la primera temporada (1999-2000) del Liceu reconstruido, después del pavoroso incendio de 1994.
Para irnos mentalizando, les pongo este video con Josep Carreras en el papel de Calaf, Katia Ricciarelli en el de Liù y John Paul Bogart en el del ciego Timur. Viena 1983, dirección de Lorin Maazel.
Disfruten del fraseo único, la musicalidad y la prístina dicción de Carreras en esta conocida aria "Non piangere Liù".

6 comentaris:

helenna ha dit...

Quan vaig escoltar per primera vegada el "non piangere Liu", vaig plorar com una Magdalena. Senzillament sublim.

Bon estiu Josep.

Josep Rumbau i Serra ha dit...

En Puccini en sabia molt de fer plorar. Si algun dia veus o escoltes la Suor Angelica (del Tríptic) ja m'ho diràs.
Et desitjo també un bon estiu i molts records al Quim.

carina ha dit...

Bona nit, Josep
gracias por el video de "Non piangere Liù", lo he disfrutado muchísimo, esperando impaciente irla a ver al Liceu. Este blog es una auténtica delicia.
Por descontado escucharé la Suor Angelica.
Bon estiu,Carina Pujol

Maria-Clara Ubach ha dit...

Fa dies que volia escriure't per comentar el molt que m'agrada el teu bloc. Acostumo a obrir-lo i sempre trobo alguna música que has escollit que m'emociona (Nocturne op 27 nº1 de Chopin, La Salomé, darrerament el Turandot...) També trobo molt encertades les crítiques de concerts i òperes. Continua en aquesta línia perquè ens fas disfrutar molt.

Josep Rumbau i Serra ha dit...

Maria Clara,
t'agraeixo molt la confiança que em fas. Ara em prenc una temporada de descans però espero tornar a dir coses i a posar músiques passat l'estiu. Molts records a tots!

Josep Rumbau i Serra ha dit...

Ei! Carina Pujol, celebro que em vinguis a veure de tant en tant al blog i que cada vegada tinguis més afició pel mon del cant.
Una abraçada,